Zakelijke Verkoop

Welkom bij onze pagina voor ergonomische hoofdkussens tegen nek- en rugklachten. Als chiropractor, verzorgingscentrum, fysiotherapeut of ziekenhuis begrijpt u waarschijnlijk als geen ander hoe belangrijk het is om uw patiënten comfort en ondersteuning te bieden tijdens het slapen.

Onze ergonomische hoofdkussens zijn speciaal ontworpen om de nek en rug te ondersteunen tijdens het slapen en zijn daarom een uitstekende oplossing voor patiënten met nek- en rugklachten. Onze hoogwaardige kussens bieden een optimale balans tussen ondersteuning en comfort, zodat uw patiënten kunnen genieten van een goede nachtrust en zonder pijn wakker worden.

ergonomische hoofdkussens

Als bedrijf kunnen wij u een voordelige prijs aanbieden wanneer u in bulk inkoopt. Dit betekent dat u kunt profiteren van onze kwalitatieve kussens tegen een aantrekkelijke prijs, terwijl u uw klanten een hoogwaardig product kunt bieden dat hun slaapcomfort verbetert.

Om een offerte aan te vragen, vragen wij u vriendelijk om onderstaand formulier in te vullen met de volgende gegevens:

  • Bedrijfsnaam
  • Contactpersoon
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Aantal kussens
  • Gewenste leverdatum
  • Opmerkingen

Wanneer wij uw offerte-aanvraag hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de prijs en levertijd te bespreken. Wij bieden verschillende betalingsmogelijkheden aan, waaronder bankoverschrijving, iDeal, creditcard en PayPal.

Wij zijn er trots op om hoogwaardige producten te leveren aan onze klanten. Wij geloven dat ons ergonomische hoofdkussen een perfecte oplossing biedt voor bedrijven die hun klanten een betere slaapervaring willen bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw bedrijf kunnen helpen.

Neem hier contact met ons op.

ZENTIX® Hoofdkussen tegen Nek en Rugklachten

Bekijk het hier!

ZENTIX® Koudschuim Hoofdkussen

Bekijk het hier!

ZENTIX® Diamant Hoofdkussen

Bekijk het hier!

ZENTIX® Vleugel Hoofdkussen

Bekijk het hier!

Betrouwbaarheid

De materialen die gebruikt zijn voor al onze hoofdkussens zijn voorzien van een OEKO-TEX® Standard 100 certificering. De testen zijn uitgevoerd en hierbij is geconcludeerd dat de stoffen en materialen niet schadelijk zijn.