Garantie & Klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn.
Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar Info@zentix.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

ZENTIX® Hoofdkussen tegen Nek en Rugklachten

Bekijk het hier!

ZENTIX® Koudschuim Hoofdkussen

Bekijk het hier!

ZENTIX® Diamant Hoofdkussen

Bekijk het hier!

ZENTIX® Vleugel Hoofdkussen

Bekijk het hier!

Zentix hoofdkussens

Een goede nachtrust begint bij het juiste hoofdkussen. Bij Zentix begrijpen we hoe belangrijk een goed hoofdkussen is voor een gezonde en rustgevende slaap. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van kussens die zijn ontworpen om aan verschillende slaapbehoeften en voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar het beste hoofdkussen, een kussen dat speciaal is ontworpen voor zijslapers, of een kussen dat helpt bij het verminderen van nekpijn, bij Zentix vind je het allemaal.

Kenmerken van onze hoofdkussens

Onze hoofdkussens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor optimaal comfort en ondersteuning. We bieden diverse opties, waaronder traagschuim kussens die zich perfect aanpassen aan de vorm van je hoofd en nek, waardoor je een persoonlijke slaapervaring krijgt. Voor zijslapers hebben we speciale kussens die de druk op de schouders en nek verlichten, wat kan helpen bij het voorkomen van pijnklachten. Daarnaast hebben we kussens die zijn ontworpen om nekpijn te verminderen, waardoor je fris en pijnvrij wakker wordt.

Voordelen van Zentix hoofdkussens

Bij Zentix geloven we dat iedereen een goed slaapkussen verdient. Onze kussens bieden niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid. Ze behouden hun vorm, zelfs na langdurig gebruik, en zijn gemakkelijk te onderhouden. Dit maakt onze kussens een uitstekende investering in je slaapkwaliteit. Bovendien zijn onze kussens hypoallergeen, wat betekent dat ze ideaal zijn voor mensen met allergieën.

Verschillende soorten kussens

We hebben onze hoofdkussens verdeeld in verschillende subcategorieën om je te helpen het perfecte kussen te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze traagschuim kussens voor ultieme ondersteuning en comfort. Ben je een zijslaper? Dan zijn onze kussens voor zijslapers precies wat je nodig hebt. Voor degenen die vaak last hebben van nekpijn, bieden onze kussens tegen nekpijn een oplossing. Deze subcategorieën helpen je om gericht te zoeken naar het kussen dat het beste bij jouw slaapstijl past.

Koop je nieuwe hoofdkussen bij Zentix

Bij Zentix maken we het eenvoudig om het beste hoofdkussen te vinden en te kopen. Onze gebruiksvriendelijke website stelt je in staat om snel en gemakkelijk door ons assortiment te bladeren en het kussen te kiezen dat aan jouw wensen voldoet. Bovendien bieden we gedetailleerde productbeschrijvingen en klantbeoordelingen om je te helpen bij je keuze. Wil je een hoofdkussen op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice voor persoonlijk advies.