Over Ons

Welkom bij Zentix Shop!

Zentix is een Nederlands merk met een sterke missie: jouw dagelijkse slaap ervaringen verbeteren en vereenvoudigen. 

Wij zijn een online winkel die hoge kwaliteit kussens verkoopt om op te slapen. Bij ons is het onze missie om onze klanten te helpen een comfortabel en rustgevend slaapervaring te hebben wat ook nog eens betaalbaar is.

Ons assortiment bevat een scala aan kussens, van dunne, medium en dikke kussens, tot kussens gemaakt van verschillende materialen zoals koolstofvezelmemory foam en versnipperd traagschuim. Wij bieden ook verschillende soorten hoofdkussens aan voor extra ondersteuning.

We hebben onze kussens zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat ze aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Al onze kussens zijn gemaakt met duurzame materialen en zijn getest om ervoor te zorgen dat ze comfortabel en ondersteunend zijn voor de hele nacht.

We hopen dat u ons assortiment van kussens zult waarderen en dat u de perfecte keuze zult vinden om u te helpen een goede nachtrust te hebben. Als u vragen heeft over onze producten of als u hulp nodig heeft bij het maken van een aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij staan altijd klaar om u te helpen. Bedankt voor het bezoeken van onze website en we hopen u binnenkort als klant te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Het team van Zentix Shop

ZENTIX® Hoofdkussen tegen Nek en Rugklachten

Bekijk het hier!

ZENTIX® Koudschuim Hoofdkussen

Bekijk het hier!

ZENTIX® Diamant Hoofdkussen

Bekijk het hier!

ZENTIX® Vleugel Hoofdkussen

Bekijk het hier!

Betrouwbaarheid

De materialen die gebruikt zijn voor al onze hoofdkussens zijn voorzien van een OEKO-TEX® Standard 100 certificering. De testen zijn uitgevoerd en hierbij is geconcludeerd dat de stoffen en materialen niet schadelijk zijn.